kohvik “KOCMOC”

Au kohal on meie toitudes kohalik värske tooraine. Menüü on kokku põimitud Itaalia, Mehhiko ja Prantsusmaa toidukultuuridest, mis on kokku miksitud Eesti tooraine ning kultuuriga. Toidu kõrvale on võimalik nautida kõige ilusamat päikeseloojangut terves Eestis.

Fotod: Kairi Tähe

Peakokk Evari Tšetsin

Evari Tšetsin on armastatud kokk, surfar, talisupleja ja pereisa, kelle elu on toonud Pärnusse, ning kes siin oma armastatud eriala täiendab ning täiustab. Ta oli Pärnumaa maitsete aasta saadik ning on osalenud presidendi vastuvõtul suupisteid valmistades. Samuti kuulub Evari Peakokkade Ühendusse.

Menüü

Salat

7

Värske kartul heeringa-munakastmega, redis, värske soolakurk, oma aia roheline.

Next level kalasupp

6

Bataadifriikad

6

Umbrohu kimchi

Kanapugud

6

Majonees, umbrohupesto

Krõbekana

7

Friikartulid

Chilli Con Carne

8

Nachod, küpsetatud juust

Bangers and mash

8

Onion gravy (Saksa grillvorst, kartulipüree, soolaseenesalat)

Veisepõsk

10

Kirsi-Balsamico kaste, glaseeritud aedviljad, sinepikartul

Kreemised gnocchid

9

Krevetid, marineeritud tomat, seened

Kana piccata

9

Kapparivõi sidruniga, krõbekartul

Fish and chips

8

Värskest kalast

Kalakotletid

9

Kartulipüree, peedisalat, tartar kaste

Tiramisu

5

Pannkoogid vaarikamoosiga

5

Rabarberisupp

5

Jäätis, krõbevahvel