kohvik “KOCMOC”

Au kohal on meie toitudes kohalik värske tooraine. Menüü on kokku põimitud Itaalia, Mehhiko ja Prantsusmaa toidukultuuridest, mis on kokku miksitud Eesti tooraine ning kultuuriga. Toidu kõrvale on võimalik nautida kõige ilusamat päikeseloojangut terves Eestis.

Fotod: Kairi Tähe

Peakokk Evari Tšetsin

Evari Tšetsin on armastatud kokk, surfar, talisupleja ja pereisa, kelle elu on toonud Pärnusse, ning kes siin oma armastatud eriala täiendab ning täiustab. Ta oli Pärnumaa maitsete aasta saadik ning on osalenud presidendi vastuvõtul suupisteid valmistades. Samuti kuulub Evari Peakokkade Ühendusse.

Sügistalvisel perioodil toitlustame gruppe ettetellimisel!

Menüü

Allergeenid: L-laktoos, G-gluteen, M-muna

Salat

7

Värske kartul heeringa-munakastmega, redis, värske soolakurk, oma aia roheline. (L,M)

Next level kalasupp

6

(L,M)

Bataadifriikad

6

Umbrohu kimchi (L,M)

Kanapugud

6

Majonees, umbrohupesto (L,M)

Bruchetta

6

Suitsukala remulaad (L,G,M)

Krõbekana

7

Friikartulid (G,L,M)

Chilli Con Carne

8

Nachod, küpsetatud juust (L)

Bangers and mash

9

Onion gravy (Saksa grillvorst, kartulipüree, soolaseenesalat) (L,M)

Veisepõsk

12

Kirsi-Balsamico kaste, glaseeritud aedviljad, sinepikartul (M)

Kreemised gnocchid

10

Krevetid, marineeritud tomat, seened (L,G,M)

Kana piccata

9

Kapparivõi, sidrun, krõbekartul (L,G)

Fish and chips

9

Värskest kalast (G,L,M)

Kalakotletid

10

Kartulipüree, peedisalat, tartar kaste (L,M)

Seakarree

10

Kartul, praekapsas, espagnole kaste (L,G)

Tiramisu

6

(L,G,M)

Pannkoogid vaarikamoosiga

5

(L,G,M)

Rabarberisupp

6

Jäätis, krõbevahvel (L,G,M)